دلایل هنگ گوشی؛ راهکارهای جلوگیری از این مشکل

دلایل هنگ کردن گوشی

به دلیل استفادۀ مداوم کاربران از گوشی‌های تلفن همراه، این گوشی‌ها به مرور زمان دچار مشکلاتی می‌شوند. یکی از این مشکلات که می‌تواند بسیار آزاردهنده هم باشد، مشکل هنگ کردن گوشی است. در این مقاله قصد داریم دربارۀ دلیل هنگ گوشی و راهکارهای رفع آن صحبت کنیم تا کاربران بتوانند این مشکل را از سر راه خود بردارند. اگر شما نیز با این مشکل مواجه هستید تا پایان مقاله همراه ما باشید.

مشکل هنگ گوشی، یکی از مشکلات رایج در میان گوشی‌های هوشمند است که به دلایل مختلفی اتفاق می‌افتد و نیاز به تعمیر گوشی شما می‌شود. در این مقاله می‌خواهیم به بررسی این موضوع بپردازیم. اگر شما هم چنین مشکل آزاردهنده‌ای با گوشی خودتان دارید و لازم است برای تعمیرات گوشی خود تصمیم‌گیری کنید، این مقاله برای شما نوشته شده است.

تعمیرات تخصصی موبایل

هنگ کردن گوشی به چه معناست؟

وقتی تلفن همراه شما در وضعیتی قرار بگیرد که به درستی نتوان با آن کار کرد در اصطلاح می‌گویند که هنگ کردن گوشی رخ داده و یا گوشی هنگ کرده است. مشکل هنگ گوشی مربوط به اکثر برندهای تلفن همراه است. تمام گوشی‌های هوشمند از قبیل سامسونگ، شیائومی و … پس از استفاده طولانی مدت دچار این مشکل می‌شوند. دلیل هنگ گوشی ممکن است به عوامل مختلفی از قبیل باتری کم، عملکرد نادرست یکی از برنامه‌های نصب شده و … مرتبط باشد. گاهی اوقات با انجام اقدامات ساده‌ای از سمت شما، مشکل هنگ گوشی برطرف شده و عملکرد گوشی بهتر می‌شود.

نشانه‌های هنگ گوشی به شرح زیر هستند:

  • گیر کردن صفحه و نداشتن قابلیت لمس
  • کند شدن گوشی
  • بسته شدن خود به خود برنامه‌ها
  • خاموش شدن ناگهانی گوشی

اگر هر یک از این نشانه‌ها را مشاهده کردید، به احتمال زیاد گوشی شما هنگ کرده است.

این مقاله را از دست ندهید: کند شدن شارژ گوشی

چند دلیل هنگ گوشی

هنگ کردن گوشی مشکلی است که ممکن است برای بیشتر کاربران تلفن همراه پیش بیاید و در صورتی که به آن توجه نشود می‌تواند به مرور باعث خرابی‌های دیگری شود. در ادامه چند مورد از دلایل رایج هنگ گوشی را مطرح می‌کنیم.

چند دلیل هنگ گوشی

1.رم پایین

یک گوشی با ظرفیت رم پایین فقط می‌تواند چندین برنامه را به‌طور همزمان اجرا کند. استفاده از چندین برنامه در یک تلفن با رم پایین معمولا باعث می‌شود که تلفن هنگ کند، مخصوصا زمانی که برای مدت‌طولانی از آن استفاده می‌کنید.

2.ذخیره‌سازی کم

 گوشی‌های هوشمند ظرفیت ذخیره‌سازی محدودی دارند و شما می‌توانید قبل از پر شدن دستگاهتان، چیزهای زیادی در دستگاه خود داشته باشید. داده‌هایی مانند فیلم‌ها، بازی‌ها و عکس‌ها فضای زیادی را در تلفن‌های ما اشغال می‌کنند و فضای ذخیره‌سازی کافی برای گوشی هوشمند شما لازم است تا وظایف را بدون وقفه پردازش کند. استفاده 80 درصدی از فضای ذخیره‌سازی دستگاه شما به‌احتمال زیاد منجر به هنگ کردن گوشی‌تان خواهد شد.

3.برنامه‌های بدافزار

دلیل هنگ گوشی می‌تواند نصب شدن برنامه‌های بدافزار روی گوشی‌تان باشد. برنامه‌های موبایلی که از سایت‌های خطرناک یا منابع غیرقابل اعتماد دانلود می‌شوند، معمولا حاوی ویروس (بدافزار) هستند که برای تلفن شما مضر است. این ویروس‌ها در فرآیندهای پس‌زمینه تلفن شما تداخل پیدا می‌کنند و در نهایت باعث هنگ کردن تلفن‌تان می‌شوند.

بیشتر بخوانید: از کار افتادن تاچ گوشی

4.گرم شدن بیش از حد گوشی

استفاده مداوم از تلفن شما در حین داغ شدن باعث می‌شود تلفن شما قطع شود و گاهی اوقات دوباره راه‌اندازی شود. گرمای یک گوشی هوشمند به طور معمول باید بین 35 تا 38 درجه سانتی‌گراد باشد، و هرچقدر بالاتر رود غیر طبیعی است و منجر به هنگ شدن گوشی خواهد شد.

5.نرم‌افزارهای منسوخ شده

نسخه‌های قدیمی نرم‌افزار نیز می‌توانند باعث هنگ شدن گوشی شما شوند. نرم‌افزارهای سیستم به‌طورمرتب به‌روز می‌شوند تا باگ‌هایی را که ممکن است مانع از عملکرد بهینه گوشی شما شوند، برطرف کنند. عوامل مختلفی وجود دارد که می‌تواند باعث هنگ گوشی شما شوند و بیشتر آن‌ها مربوط به مشکلات نرم‌افزاری هستند. نکات ارائه شده در زیر می‌تواند برای حل مشکلات هنگ کردن تلفن شما استفاده شود؛ چه ناشی از حافظه ناکافی باشد یا حتی نصب برنامه‌های بدافزار.

حل مشکل هنگ کردن گوشی

6. تم‌های دانلودی

تم‌ها به دلیل اعمال تغییرات ظاهری برای کاربران جذاب هستند. اما دانلود و نصب آنها ممکن است سبب پر شدن حافظه گوشی شود. همچنین برخی از این تم‌ها باعث بروز اختلالاتی از جمله هنگ کردن گوشی می‌شوند.

7. برنامۀ مدیریت باتری

نصب برنامه‌هایی با عنوان مدیریت باتری نه تنها سرعت گوشی را افزایش نمی‌دهند بلکه باعث سریع‌تر خالی شدن باتری نیز می‌شوند. در بسیاری از موارد نیز این برنامه‌ها باعث کاهش سرعت گوشی و داغ شدن بیش از حد آن می‌شوند که در نهایت منجر به هنگ گوشی خواهد شد.

8. فعال بودن دانلود خودکار

دانلود خودکار برنامه‌ها سبب اشغال فضای حافظۀ گوشی و کاهش سرعت آن می‌شود و این موارد در هنگ کردن گوشی تاثیرگذار است. لازم به ذکر است که در گوشی‌های اندروید ممکن است قابلیت دانلود خودکار به صورت پیش‌فرض فعال باشد و در این حالت باید خودتان این قابلیت را روی حالت خاموش قرار دهید.

9. قدیمی شدن قطعات سخت‌افزاری گوشی

قطعات سخت‌افزاری گوشی عمر مفیدی دارند که با تمام شدن آن، گوشی دچار مشکلات عدیده‌ای می‌شود. برخی عوامل که سبب کاهش عمر این قطعات و کند شدن گوشی می‌شوند شامل گرد و غبار، افزایش دمای گوشی و … هستند. همچنین فشار، ضربه، نوسانات برق و تماس با آب و مایعات نیز سبب آسیب  قطعات سخت افزاری می‌شود که ممکن است سبب هنگ کردن گوشی شوند. یکی دیگر از عوامل آسیب‌رسان به قطعات سخت افزاری گوشی، استفاده از کابل‌های غیراستاندارد برای شارژ است.

روش‌های رفع مشکل هنگ کردن گوشی

روش‌ها و ترفندهای زیادی برای رفع هنگ گوشی وجود دارند که با توجه به دلیل آن می‌توان از هر کدام از آن‌ها استفاده کرد. علت هنگ کردن گوشی می‌تواند نرم‌افزاری یا سخت‌افزاری باشد. هر کدام از این موارد، می‌تواند با استفاده از روش‌های زیر، مشکل فریز شدن گوشی را رفع کنید:

1. از والپیپر یا تصاویر متحرک استفاده نکنید

تصویر زمینه متحرک به‌صورت مستقیم بر عملکرد RAM تأثیر می‌گذارد. سعی کنید صفحه‌نمایش دستگاه خود را با والپیپر ساده نگه دارید. همانطور که در بالا به شما گفتم، RAM کلید اصلی گوشی هوشمند شما است. بنابراین، اگر از تصویر زمینه متحرک یا زنده استفاده می‌کنید، مستقیما بر عملکرد آن تأثیر می‌گذارد.

2. داده‌های اخیر را پاک کنید

چندین برنامه در تلفن شما در حین استفاده از آن‌ها، قطعاتی از داده‌ها را ذخیره می‌کنند و به مرور زمان با مسدود کردن رم گوشی شما باعث هنگ کردن گوشی‌تان می‌شود. برای پاک‌کردن این داده‌های اخیر لازم است از منوی تنظیمات به گزینه‌ی برنامه‌ها بروید سپس یک برنامه پر استفاده (مثلا مرورگر) را انتخاب کنید و از قسمت ذخیره‌سازی، داده‌ها را پاک کنید. این فرآیند را روی سایر برنامه‌هایی که مرتبا استفاده می‌کنید برای آزاد کردن حافظه تلفن و کاهش هنگ کردن آن اعمال کنید.

این مقاله را بخوانید: علائم سوختن ال سی دی گوشی

3. برنامه‌های مشکوک را حذف کنید

برنامه‌هایی که از فروشگاه برنامه پیش‌فرض گوشی شما دانلود نمی‌شوند معمولا حاوی ویروس‌هایی هستند که بر عملکرد دستگاه شما تأثیر می‌گذارند. این برنامه‌ها را حذف کنید و از دانلود نرم‌افزارها از منابع نامعتبر خودداری کنید تا از بدافزارهایی که بر عملکرد گوشی شما تأثیر می‌گذارند، جلوگیری کنید.

حل مشکل هنگ گوشی - برنامه‌های مشکوک را حذف کنید

4. از بازی‌ها یا تماشای فیلم‌های سنگین و استفاده طولانی‌مدت در گوشی خودداری کنید

انجام بازی‌هایی با حافظه زیاد، فضای زیادی را در رم گوشی شما در حین کار اشغال می‌کند و انجام این کار برای مدت طولانی، قابلیت‌های گوشی شما را افزایش می‌دهد که منجر به هنگ کردن آن می‌شود. اگر هم علاقه زیادی به بازی‌های موبایلی دارید، حداقل برای ساعت‌های متوالی بازی نکنید.

5. یک حافظه خارجی داشته باشید

اگر فضای ذخیره‌سازی گوشی شما به‌اندازه کافی زیاد نیست که حاوی فایل‌های مورد نیاز شما باشد، شاید مجبور باشید به طور مرتب فایل‌ها را حذف کنید تا گوشی‌تان هنگ نکند. برای اینکه همه فایل‌های مهم خودتان را نگه دارید و برای اینکه دستگاه‌تان به‌خوبی کار کند، یک کارت SD بگیرید.

6. گوشی را ری استارت کنید.

اولین و ساده‌ترین راه حل برای رفع مشکل هنگ گوشی، ری استارت کردن آن است. در مواقعی که کار کردن نادرست یک برنامه یا توقف ناگهانی عمکلرد سیستم عامل باعث هنگ کردن گوشی شده باشند، ری استارت کردن گوشی می‌تواند روش مناسبی برای رفع این مشکل تلقی شود. برای ریبوت کردن گوشی کافی است دکمه روشن/ خاموش گوشی را برای چند ثانیه نگه دارید تا گزینه ری استارت کردن گوشی به شما نشان داده شود. سپس روی گزینه Restart یا Reboot  لمس کنید. ری استارت کردن گوشی می‌تواند در بسیاری از موارد، رفع مشکل هنگ کردن دستگاه را که ناشی از ایرادات نرم‌افزاری است، انجام دهید.

رفع هنگ گوشی - پاک کردن فایل غیر ضروری

7. برای رفع هنگ گوشی فایل‌های اضافی را حذف کنید.

پر بودن حافظه یکی از رایج‌ترین دلایل هنگ کردن گوشی‌های هوشمند به شمار می‌رود. بنابر این برای رفع مشکل هنگ کردن گوشی، فایل‌هایی را که به آن‌ها نیاز ندارید، ا از روی گوشی پاک کنید تا به آزادسازی حافظه داخلی گوشی کمک شود. می‌توانید این کار را از پاک کردن حافظه Cache شبکه‌های اجتماعی مثل اینستاگرام و پیامرسان‌هایی مثل تلگرام شروع کنید.

اگر گوشی شما از حافظه جانبی پشتیبانی می‌کند، بهتر است عکس‌ها و ویدیوهای خود را در حافظه جانبی ذخیره کنید. همچنین بهتر است هر چند وقت یکبار، فایل‌های خود را به کامپیوتر یا لپتاپ منتقل کنید. از پاک کردن اپلیکیشن‌های غیرضروری هم غافل نشوید؛ چرا که آن‌ها هم بخشی از حافظه داخلی گوشی و همچنین حافظه در حال استفاده گوشی (Ram) را اشغال می‌کنند.

همچنین بخوانید: خراب شدن دکمه پاور گوشی

8. برنامه‌ها و سیستم‌عامل گوشی خود را بروزرسانی کنید.

قدیمی بودن برنامه‌ها و همچنین استفاده از نسخه قدیمی سیستم عامل باعث می‌شود اپلیکیشن‌ها، سیستم عامل و سخت‌افزار گوشی هماهنگی لازم را با یکدیگر نداشته باشند. در این صورت بازدهی عمکلرد آن‌ها در بهترین حالت ممکن نخواهد بود و گوشی در برخی مواقع دچار هنگی خواهد شد. بروزرسانی سیستم عامل و برنامه‌های گوشی باعث می‌شود تا نسخه‌های جدید و بدون باگ برنامه‌ها روی گوشی نصب شوند و به رفع هنگ گوشی کمک کنند. توصیه می‌کنیم برنامه‌های خود را از منابع معتبر مانند گوگل پلی استور و اپ استور بروزرسانی کنید.

برای به‌روزرسانی سیستم‌عامل نیز مسیر زیر را در گوشی اندرویدی خود طی کنید:

  • به تنظیمات بروید.
  • قسمت System And Updates را پیدا کنید.
  • به قسمت Software Update بروید.
  • در صورت در دسترس بودن بروزرسانی جدید، آن را دانلود و نصب کنید.

ممکن است در گوشی‌های مختلف با برندهای متفاوت، نحوه آپدیت کردن سیستم عامل کمی متفاوت باشد. اگر در پیدا کردن مسیر بروزرسانی گوشی خود مشکل دارید، می‌توانید با نوشتن سوال خود در بخش نظرات از کارشناسان آکاموند کمک بگیرید.

9. برای رفع مشکل هنگ کردن گوشی از آنتی‌ویروس‌ها کمک بگیرید.

رفع هنگ گوشی - آنتی ویروس

یکی دیگر از دلایل به وجود ویروس‌ها، بدافزارها و سایر برنامه‌های مخرب روی گوشی برمی‌گردد. نصب آنتی‌ویروس کمک می‌کند تا بتوانید بدافزارها و ویروس‌های موجود در گوشی را شناسایی کرده و آن ها را پاک کنید. پاک کردن این موارد از روی گوشی، به احتمال بسیار زیاد باعث رفع مشکل هنگ کردن گوشی خواهد شد. آنتی‌ویروس‌هایی مانند Avira، AVG و Avast، جزو بهترین آنتی‌ویروس‌های اندروید هستند که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.

10. اعلان‌های برنامه‌ها را متوقف کنید.

برای افزایش سرعت و قدرت عمکلرد گوشی بهتر است اعلان‌های برنامه‌ها و چت‌های غیرضروری را متوقف کنید. دریافت حجم زیادی از نوتیفیکیشن‌ها، ممکن است منجر به هنگ کردن گوشی شود. همچنین بهتر است همیشه اعلان‌ها را پس از خواندن آن‌ها، حذف کنید. البته این مشکل بیشتر در گوشی‌های قدیمی رخ می‌دهد و گوشی‌های جدید می‌توانند حجم زیاد اعلان‌ها را مدیریت کنند.

11. حافظه پنهان (کش) برنامه‌ها را پاک کنید.

تقریباً همه برنامه‌هایی که روی گوشی خود نصب می‌کنید، قسمتی از حافظه گوشی را پر می‌کنند که به آن، حافظه پنهان گفته می‌شود. به عنوان مثال هنگامی که شما در برنامه تلگرام تصویر پروفایل یکی از مخاطبان خود را باز می‌کنید، این تصویر در حافظه پنهان تلگرام ذخیره می‌شود تا در دفعات بعدی نیازی به دانلود مجدد آن تصویر نباشد. اما به مرور زمان و با افزایش حجم حافظه کش برنامه‌ها، قسمت قابل توجهی از حافظه داخلی گوشی با این فایل‌ها پر می‌شود. بنابراین بهتر است هر چند وقت یک بار، حافظه پنهان برنامه‌ها را پاک کنید.

بیشتر بخوانید: تشخیص گوشی نو از تعمیری

رفع هنگ گوشی - پاک کردن حافظه کش

12. انیمیشن‌های رابط کاربری برنامه‌ها و گوشی را غیرفعال کنید.

راه دیگری برا رفع هنگ کردن گوشی وجود دارد که می‌تواند بسیار مفید و موثر واقع شود. در رابط کاربری گوشی‌های هوشمند و اپلیکیشن‌ها، انیمیشن‌های مختلفی وجود دارند. این انیمیشن‌ها باعث زیبایی بیشتر رابط کاربری و جذاب‌تر شدن آن‌ها می‌شوند. اما بخشی از قدرت پردازشی گوشی، صرف نمایش این انیمیشن‌ها می‌شود. غیرفعال کردن انیمیشن‌ها، این بار را از روی پردازنده برمی‌دارد و باعث می‌شود گوشی سریع‌تر کار کند.

برای غیرفعال کردن انیمیشن‌ها و رفع مشکل هنگ کردن گوشی، مسیر زیر را در گوشی اندرویدی خود طی کنید:

  • وارد تنظیمات گوشی شوید:
  • به قسمت About Phone بروید.
  • گزینه Build Number را پیدا کنید و آن را 7 بار پشت سر هم لمس کنید تا گزینه Developer options فعال شود.
  • به قسمت Developer options بروید.
  • قسمت DRAWING را پیدا کنید و وارد آن شوید.
  • به تنظیمات Animation مراجعه و آن را غیرفعال کنید.

با غیرفعال کردن انیمیشن‌ها، گوشی شما روان‌تر شده و کمتر هنگ خواهد کرد. همچنین در تنظیمات داخلی بعضی از اپلیکشین‌ها مثل تلگرام، قسمت‌هایی برای مدیریت نمایش انیمیشن‌ها وجود دارد که می‌توانید با استفاده از آن‌ها، انیمیشن‌های این برنامه‌ها را هم غیرفعال کنید.

مطلب پیشنهادی: سوختن ال سی دی گوشی 

13. برای رفع هنگ گوشی، آن را در حالت ذخیره نیرو قرار دهید.

قرار دادن گوشی در حالت ذخیره نیرو، می‌تواند به رفع هنگ کردن گوشی کمک کند. با قرار دادن گوشی در حالت ذخیره نیرو (Power Saving Mode)، عملکرد اپلیکیشن‌ها در پس‌زمینه محدود شده و تنها سرویس‌های ضروری سیستم‌عامل به کار خود ادامه می‌دهند. این روش بیشتر برای زمانی مناسب است که می‌خواهید به صورت موقتی از این اتفاق در امان باشید؛ چرا که فعال کردن حالت ذخیره نیرو برخی قابلیت‌های گوشی را محدود می‌کند و نمی‌توانید به صورت عادی از تمامی قابلیت‌های گوشی خود استفاده کنید.

14. گوشی را در حالت Safe Mode قرار دهید.

سیف مود حالتی است که وقتی گوشی در آن قرار می‌گیرد، عمکلرد همه برنامه‌های کاربردی و جانبی متوقف می‌شود و فقط برنامه‌های سیستمی به فعالیت خود ادامه می‌دهند. با قرار دادن گوشی در این حالت علاوه بر این که می‌توانید به صورت موقت، بدون مشکل از گوشی استفاده کنید، می‌توانید به این نکته پی ببرید که به خاطر چیست.

اگر گوشی به دلیل عمکلرد نادرست برنامه‌های کاربردی و جانبی هنگ کند یا برنامه مخربی روی گوشی شما نصب شده باشد، با قرار دادن گوشی روی حالت Safe Mode این مشکل برطرف خواهد شد. در صورتی که این مشکل مربوط به سیستم عامل یا سخت‌افزار گوشی باشد، سیف مود هم نمی‌تواند آن را رفع کند و همچنان گوشی با این مشکل مواجه خواهد بود. در این حالت برای رفع هنگ گوشی باید روش‌های دیگر را امتحان کنید.

رفع هنگ گوشی - گوشی را ریست فکتوری کنید

15. گوشی را فکتوری ریست کنید.

اگر تمامی ترفندهایی که گفتیم، نتوانست به رفع هنگ کردن گوشی کمک کند و هنوز از خودتان می‌پرسید «وقتی گوشی هنگ می‌کنه چیکار کنیم»، بهتر است گوشی را فکتوری ریست کنید. بازگردانی گوشی به تنظیمات کارخانه، تمامی فایل‌ها و برنامه‌های گوشی را پاک خواهد کرد. همچنین تمامی تنظیمات گوشی نیز به حالت اولیه خودشان باز خواهند گشت. به این ترتیب اگر اشتباه در تنظیمات یا ایرادات نرم‌افزاری باعث هنگ کردن گوشی شما شده باشند، با این روش می‌توانید باعث رفع مشکل هنگ کردن گوشی شوید.

همانطور که گفتیم بازگردانی گوشی به تنظیمات کارخانه، تمامی فایل‌ها و برنامه‌های شما را حذف می‌کند. بنابر این حتماً قبل از این کار، از اطلاعات مهم خود فایل پشتیبان تهیه کنید تا آن‌ها را از دست ندهید. برای بکاپ گرفتن از اطلاعات گوشی خود می‌توانید از کارشناسان آکاموند کمک بگیرید.

معرفی ۳ برنامه برای هنگ نکردن گوشی

اپلیکیشن‌هایی وجود دارند که به شما در رفع هنگ گوشی اندروید کمک می‌کنند. با دانلود برنامه ضد هنگ گوشی می‌توانید برنامه‌های اضافی و ویروس‌هایی را که روی گوشی خود دارید، حذف کنید و از هنگ کردن دستگاه جلوگیری نمایید. در ادامه 3 تا از بهترین برنامه‌های ضد هنگ گوشی‌های اندرویدی را معرفی می‌کنیم:

در این مقاله با ما همراه باشید: علت داغ شدن گوشی

۱. برنامه Phone Cleaner – Virus cleaner

به کمک این برنامه می‌توانید فایل‌های اضافی و ویروس‌ها را از روی گوشی خود پاک کنید. همچنین این برنامه امکان مدیریت حافظه گوشی را به کاربر می‌دهد تا بتواند این فضا را از فایل‌های اضافی، برنامه‌های غیرضروری، حافظه نهان و… پاکسازی کند.

۲. برنامه ضد هنگ گوشی Greenify

برنامه رفع هنگ گوشی - Greenify

به کمک برنامه Greenify می‌توانید مدیریت بهتری روی نحوه اجرای اپلیکیشن‌های مختلف روی گوشی خود داشته باشید. این برنامه می‌تواند دسترسی اپلیکیشن‌ها به منابع پردازشی گوشی و باتری آن را در هنگامی که از آن‌ها استفاده نمی‌کنید، محدود کند. به کمک این اپلیکیشن، عملکرد گوشی بهبود پیدا می‌کند و می‌توانید شاهد رفع مشکل هنگ کردن گوشی خود باشید.

۳. برنامه CCleaner

برنامه CCleaner بیش از صد میلیون بار در گوگل پلی استور دانلود شده و نمرات بسیار بالایی را از کاربران دریافت کرده است. قابلیت‌های مدیریت حافظه گوشی و پاکسازی آن، پاکسازی فایل‌های تکراری، آزادسازی RAM و چندین ویژگی مفید و کاربردی دیگر در این برنامه فراهم شده است.

چگونه تشخیص دهیم گوشی هنگ کرده است؟

چندین نشانه وجود دارد که می‌تواند نشان دهد گوشی هنگ کرده است؛ برخی از رایج‌ترین علائم عبارت‌اند از:

  • صفحه اصلا قابلیت لمس را ندارد؛ به این معنی که صفحه به‌روز نمی‌شود و همه چیز روی آن گیر کرده است.
  • گوشی بسیار کند است؛ یعنی زمان زیادی طول می‌کشد تا گوشی هر کاری را انجام دهد.
  • برنامه‌ها خراب می‌شوند؛ به این معنی است که برنامه‌ها به‎طور ناگهانی بسته می‌شوند و شما نمی‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.
  • گوشی خودبه‌خود خاموش می‌شود؛ یعنی گوشی بدون هیچ هشداری خاموش می‌شود و شما باید دوباره آن را روشن کنید.

اگر هر یک از این علائم را مشاهده کردید، به احتمال زیاد گوشی شما هنگ کرده است.

نتیجه‌گیری

گوشی‌های هوشمند یکی از مهم‌ترین گجت‌هایی هستند که با خود حمل می‌کنیم. آن‌ها به ما این امکان را می‌دهند که با عزیزان و اطرافیان خودمان در ارتباط بمانیم و فایل‌های ارزشمند خودمان را در گوشی ذخیره کنیم، اما با افزایش استفاده از تلفن‌های هوشمند، خطر هنگ کردن گوشی مشکلی است که خیلی از ما با آن مواجه هستیم. ما در این مقاله از آکاموند انواع دلیل هنگ گوشی را بیان کردیم.

اگر گوشی‌تان هنگ کرد، اول‌از‌همه استرس نداشته باشید؛ شما با درنظرگرفتن چند نکته ساده در خانه می‌توانید این مشکل را برطرف کنید. همان‌طور که گفته شده می‌توانید گوشی را به حالت تنظیمات کارخانه برگردانید، از کد هنگ گوشی استفاده کنید، بازی‌ها و داده‌های سنگین روی گوشی نصب کنید و نگذارید که بیش‌ازحد گوشی‌تان داغ کند. اگر تمامی این راهکارهای گفته شده در این مقاله جواب نداد، بهتر است به مراکز تعمیر موبایل مراجعه کنید.

سوالات متداول

تا آنجا که ممکن است برنامه‌های کمتری باید در یک زمان اجرا شوند. هر فضایی را در حافظه داخلی گوشی خود خالی کنید. گوشی خود را ریستارت کنید و ببینید کار می‌کند یا خیر. برنامه‌های غیرضروری را حذف کرده و کارت حافظه خودتان را به‌روز کنید.

در گوشی خودتان، به قسمت Settings > Memory > Memory Used Apps بروید. برای اینکه ببینید چه برنامه‌هایی بیشترین حافظه را مصرف می‌کنند، روی نماد سه نقطه ضربه بزنید و مرتب‌سازی بر اساس حداکثر برنامه‌ها را انتخاب کنید.

اگر برنامه‌های زیادی را روی تلفن سامسونگ نصب کنید، ممکن است مشکل هنگ داشته باشید. این مشکل ممکن است زمانی رخ دهد که رم گوشی بیش از حد بارگذاری شده باشد. به دلیل فضای ذخیره‌سازی داخلی محدود در تلفن‌های همراه، نصب چندین برنامه می‌تواند باعث مشکلات عملکرد شود. در بسیاری از موارد می‌تواند هنگ گوشی سامسونگ را با کد #842*8999#* برطرف کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *