شرکت آکاموند با داشتن تخصص و تجربه کاری در زمینه تعمیر موبایل و قطعات سخت افزاری آن آماده است تا در سریعترین زمان ممکن خدمات را به شما ارائه دهد. بهرهبردن از قطعات اصلی، تضمین آکاموند برای بهترین عملکرد موجود است. شما میتوانید برای ثبت نوبت تعمیر و یا تعویض باتری موبایل خود بر روی ثبت سفارش کلیک کنید.
خدمات تعمیر باتری گوشی در آکاموند
خراب شدن باتری یکی از مشکلات آزاردهندهای است که کاربران گوشیهای هوشمند با آن مواجه میشوند. باتری جزو آن دسته از اقلام مصرفی موجود در گوشی هوشمند است که پس از چند سال استفاده، ممکن است نیاز به تعمیر یا تعویض داشته باشد. وظیفه باتری، تأمین انرژی گوشی برای انجام پردازشهای لازم و اجرای برنامهها و بازیها است. ممکن است در اثر استفاده نادرست از گوشی، باتری آن خیلی زود خراب شود. حتی اگر از گوشی هم درست استفاده کنید، باید بدانید که باتریها هم عمری دارند و پس از مدتی نیاز به تعمیر با تعویض پیدا میکنند.
باتری بیشتر گوشیهای امروزی، به راحتی تعویض نمیشود. شما باید برای تعویض باتری، گوشی را نزد یک تعمیرکار ماهر ببرید تا آن را باز کرده و تعویض یا تعمیر باتری گوشی را به صورت اصولی انجام دهد. تعویض غیراصولی باتری گوشی، میتواند خسارتهای بیشتری را به گوشی شما وارد کند. شما میتوانید برای تعمیر یا تعویض گوشی خود از متخصصان آکاموند مشاوره بگیرید. تعمیرکاران خبره آکاموند، قادر به تعویض باتری گوشی شما به صورت اصولی و صحیح هستند.
همچنین آنها میتوانند راهکارهایی را برای افزایش عمر باتری گوشی به شما ارائه دهند. اگر گوشی شما خیلی قدیمی نیست و باتری آن دچار مشکل شده، تعویض یا تعمیر باتری موبایل میتواند یک راه مقرونبهصرفه برای افزایش عمر مفید گوشی باشد.
ویژگی تعمیر باتری گوشی در آکاموند
حتی اگر گارانتی گوشی خود را از فروشگاهی غیر از آکاموند و شرکتهای همکار آکاموند خریده باشید، باز هم متخصصین مجرب آکاموند در ازای پرداخت هزینه، تعمیرات تخصصی تلفن همراه شما را در اسرع وقت انجام داده و به شما از بابت اصل بودن تمامی قطعات استفادهشده در تعمیرات گوشی نیز اطمینان خاطر خواهند داد. در آکاموند تمام خدمات تعمیر و یا تعویض قطعات موبایل را با تضمین قطعات برای مشتریان انجام میدهد.
چرا باید باتری موبایل خود را تعویض کنیم؟
همانطور که گفته شد، باتری جزو قطعاتی است که مدام در حال استفاده است و هر زمانی که گوشی روشن باشد، باتری هم فعالیت میکند. به همین دلیل است که پس از گذشت مدتی، این قطعه الکترونیکی مثل تمام قطعات الکترونیکی دیگر، نمیتواند مثل روز اول، بهترین عملکردش را ارائه دهد. وقتی کارایی باتری کاهش پیدا میکند، احتمالاً با مشکلاتی مثل دیر شارژ شدن و زود خالی شدن شارژ باتری مواجه شوید. حتی ممکن است برخی مواقع باتری به یکباره خالی شود؛ در چنین شرایطی به تعویض فوری باتری موبایل خود نیاز خواهید داشت.
شاید هنگام بررسی خصوصیات گوشیهای مختلف دیده باشید که باتریهای گوشیهای امروزی، لیتیوم یونی هستند؛ با وجود این که این باتریها در حال حاضر جزو بهترین باتریهای موجود در بازار به شمار میروند، اما عیبی که دارند، این است که پس از مدتی با کاهش ظرفیت و قدرت شارژدهی مواجه میشوند. بنابر این پس از 1 تا 2 سال، لیتیوم یونی بودن باتری باعث میشود این قطعه بیش از پیش دچار افت عملکرد شود و نیاز به عوض کردن باتری موبایل، بیشتر احساس شود.
دلایل خراب شدن باتری گوشیهای موبایل چیست؟
با توجه به توضیحاتی که در بخش قبلی دادیم، حتماً متوجه شدهاید که افت کیفیت باتریها پس از گذشت مدتی، امری طبیعی است؛ اما نکتهای که نباید فراموش کنید، این است که برخی موارد هستند که به باتری آسیب میرسانند و باعث میشوند باتری سریعتر از روال عادی، کارایی خود را از دست دهد. اگر به این موارد توجه نکنید، خیلی زود مجبور خواهید شد باتری گوشی خود را تعویض کنید.
مهمترین عواملی که باعث خرابی باتری موبایل میشوند، عبارتند از:
- خراب بودن IC شارژ
- آبخوردگی پورت شارژ
- اتصالی داشتن کابل شارژر
- وارد شدن ضربه فیزیکی به باتری
- شارژ کردن بیش از حد گوشی با پاوربانک
- گذاشتن گوشی در شارژ به مدت طولانی
- دیدن ویدیو با گوشی برای ساعتهای طولانی
- کار کردن با گوشی هنگام متصل بودن به شارژر
- نصب برنامههای مخرب (ویروسها، تروجانها و …)
- قرار گرفتن باتری گوشی برای مدت طولانی در محیطهای گرم
- شارژ کردن باتری با شارژرهای فیک و نامناسب (وصل کردن به لپ تاپ، تلویزیون و …)
- اجرای برنامههای سنگین به مدت طولانی (بازیهای سنگین، برنامههای با گرافیک بالا و …)
چگونه باتری گوشی را عوض کنیم؟
اگر باتری گوشی شما هم دچار مشکل شده و برای مدت خیلی کمی میتواند موبایلتان را روشن نگه دارد، احتمالاً به فکر تعویض آن هستید اما سوالی که احتمالاً برایتان پیش آمده است، این است که چگونه باید این کار را انجام دهید. حتما تا الان متوجه شدهاید که باتری گوشیهایی که در سالهای اخیر تولید و روانه بازار میشوند، بر خلاف گوشیهای قدیمی روی گوشی پرس شدهاند و امکان جدا کردن آنها بدون استفاده از تجهیزات تخصصی وجود ندارد.
حتی امکان باز کردن قاب پشت گوشی هم بدون این تجهیزات ممکن نیست. بنابر این، برای این که بتوانید باتری گوشی خود را عوض کنید، باید به یک مرکز تعویض باتری موبایل مراجعه نمایید یا در مراکز آنلاین، سفارش تعویض باتری گوشی خود را ثبت کنید. با ثبت سفارش خود در صفحه تعمیرات موبایل آکاموند، کارشناسان ما با شما تماس خواهند گرفت تا ضمن ارائه مشاوره تخصصی رایگان، مشکل باتری گوشی شما را با بهترین کیفیت خدمات و مناسبترین قیمت رفع کنند.
هزینه تعمیر و تعویض باتری گوشی
اگر باتری گوشی قابل تعمیر باشد (با روشهایی مانند لحیمکاری یا شوک دادن)، هزینه چندانی روی دست صاحب گوشی نخواهد ماند. هزینه تعویض باتری گوشی هم به عوامل مختلفی بستگی دارد از جمله:
- ظرفیت باتری گوشی: هرچه ظرفیت باتری گوشی بیشتر باشد، طبیعتاً آن باتری گرانتر است.
- مدل گوشی: معمولاً گوشیهای جدید، باتری گرانتری نسبت به مدلهای قدیمی دارند.
- نحوه تعمیر: در بیشتر گوشیهای امروزی، باتری غیرقابلتعویض نصب شده است. در گذشته میشد به راحتی و با باز کردن درب پشتی گوشیها، باتری آنها را تعویض کرد. اما برای تعویض باتری گوشیهای امروزی، باید گوشی را با ابزار مخصوص باز و سپس باتری آن را تعویض کرد. واضح است که تعمیرکار برای تعویض باتری چنین گوشیهایی، اجرت بیشتری را دریافت کند.
هزینه تعویض باتری گوشی با توجه به عوامل بالا محاسبه میشود. در کل باید در نظر داشت که تعویض باتری، نسبت به تهیه یک گوشی نو بسیار مقرونبهصرفهتر است.
بهترین زمان برای تعویض باتری گوشی
یکی از سوالاتی که شاید برای خیلی از کاربران گوشیهای موبایل پیش آمده باشد، این است که چه زمانی وقت تعویض باتری موبایل رسیده است و باید نسبت به آن اقدام کنند؟ با توجه به توضیحاتی که در بخش قبلهایی ارائه دادیم، واضح است موقعی که ظرفیت باتری شما کاهش پیدا کرده است و زمان کمی طول میکشد تا باتری خالی شود، بهترین زمان برای تعویض باتری گوشی است.
این نکته ناگفته نماند که زمان تعویض باتری ممکن است برای افراد مختلف بر اساس سلیقهای که دارند، متفاوت باشد؛ برای مثال ممکن است برخی افراد مشکلی با این که باتری موبایلشان فقط یک تا دو ساعت گوشی را روشن نگه میدارد، نداشته باشند؛ اما قطعاً عوض کردن باتری در چنین شرایطی برای اکثر افراد کارساز خواهد بود.
دلایل زود خالی شدن باتری گوشی
موارد زیر، مهمترین دلایلی هستند که به زود خالی شدن باتری گوشی منجر میشود.
زیاد بودن نور صفحه نمایش
بیشترین میزان از انرژی باتری را صفحه نمایش گوشی مصرف میکند. اگر نور صفحه نمایش خیلی زیاد باشد، شارژ باتری زود به زود خالی خواهد شد. بنابراین بهتر است نور صفحه نمایش را در حالت تنظیم اتوماتیک قرار دهید.
آنتندهی بد
اگر در منطقهای باشید که آنتن گوشی در آنجا ضعیف است، باتری گوشی زودتر خاموش میشود. در مناطقی که آنتن گوشی ضعیف است، گوشی شما دائماً در تلاش برای اتصال به نزدیکترین شبکه موبایل و حفظ آن اتصال است. این تلاش، به انرژی نیاز دارد و انرژی آن را هم باتری گوشی تأمین میکند. در چنین شرایطی بهتر است مکان خود را تغییر داده یا گوشی را در حالت پرواز قرار دهید تا باتری کمتری مصرف شود.
استفاده از شارژرهای بیکیفیت
استفاده از شارژرهای بیکیفیت و غیراصلی میتواند باعث زود خالی شدن باتری گوشی شما شود. استفاده از این شارژرها باعث به وجود آمدن مشکلاتی مانند داغ کردن گوشی، دیر شارژ شدن گوشی و زود خالی شدن شارژ باتری میشود. مداومت در استفاده از شارژرهای بیکیفیت، باعث خرابی باتری و نیاز به تعویض باتری موبایل خواهد شد.
فعالیت برنامهها و سرویسهای مختلف در پس زمینه
فعالیت برنامهها و سرویسهای مختلف در پسزمینه، میتواند باعث زود خالی شدن باتری گوشی شود. بسیاری از برنامهها برای ارسال اعلان یا استفاده از موقعیتمکانی، در پسزمینه مشغول فعالیت هستند. یعنی حتی زمانی که از آنها استفاده نمیکنید هم، منابع گوشی را مصرف میکنند بهتر است دسترسیهای غیرضروری برنامههای مختلف را از آنها سلب کنید. همچنین سرویسهایی مانند موقعیت مکانی را هم در صورتی که به آن نیاز ندارید، خاموش کنید.
آلوده شدن گوشی به بدافزار
ویروسها و بدافزارها، منابع گوشی را درگیر میکنند و باعث میشوند تا شارژ گوشی شما زود به زود خالی شود. برای جلوگیری از آلوده شدن گوشی خود به ویروس و بدافزار، برنامههای خود را تنها از طریق منابع رسمی دانلود کنید. همچنین میتوانید از یک آنتیویروس هم برای بررسی وجود ویروس و حذف آن از روی گوشی، استفاده کنید.
انجام کارهای سنگین با گوشی
اگر با گوشی خود به مدت طولانی مشغول انجام کارهایی مانند فیلمبرداری، عکسبرداری یا انجام بازی باشید، انرژی زیادی صرف پردازشهای لازم برای انجام این کارها میشود و در نتیجه باتری گوشی نیز زودتر خالی میشود. اگر هیچ کدام از موارد بالا را در گوشی خود مشاهده نمیکنید ولی گوشی شما زود به زود شارژ خالی میکند، احتمالاً باتری گوشی خراب شده و باید آن را تعمیر یا تعویض کنید. اما علاوه بر زود به زود خالی شدن باتری، نشانههای دیگری هم برای خرابی باتری گوشی وجود دارد.
نشانههای خرابی باتری
تا اینجا به یکی از مشهودترین نشانههای خرابی باتری گوشی اشاره کردیم. اگر باتری گوشی شما قبلاً برای یک روز تمام شارژدهی داشته اما الان این مقدار بسیار کمتر شده، یعنی باتری گوشی دچار خرابی شده. اما نشانههای دیگری هم برای خرابی باتری گوشی وجود دارد. مواجه شدن با یک یا چندتا از نشانههای زیر، به معنای خرابی باتری گوشی است.
خاموش شدن گوشی و روشن نشدن آن
اگر دیدید که گوشی شما به یکباره خاموش شد و دیگر حتی با متصل کردن به شارژر هم روشن نشد، احتمالاً عمر باتری به اتمام رسیده و باید به فکر تعویض باتری موبایل باشید.
خاموش شدن غیرمنتظره و بیدلیل گوشی
ممکن است درصد شارژ گوشی شما عدد بالایی را نشان دهد، اما پس از مدتی به یکباره خاموش شود. این حالت معمولاً در مدتزمان کوتاهی پس از جدا کردن گوشی از شارژر اتفاق میافتد. حتی اگر گوشی خود را تا ۱۰۰ درصد هم شارژ کرده باشید، چند دقیقه پس از جدا کردن شارژر از گوشی، گوشی خاموش میشود. خاموش شدن بیدلیل گوشی هم یکی از نشانههای نیاز گوشی به تعویض باتری است.
روشن ماندن گوشی فقط در هنگام اتصال شارژر به آن
اگر دیدید که گوشی شما فقط در هنگام اتصال به شارژر روشن میماند، یعنی این که باتری گوشی شما توانایی ذخیره انرژی الکتریکی در خود را از دست داده است. در این حالت هم باید به فکر تعویض آن باشید.
داغ شدن بدنه گوشی در هنگام استفاده از آن
گوشی یک وسیله الکترونیکی است و مانند هر وسیله الکترونیکی دیگری، هنگام کار کردن از خود گرما تولید میکند. همچنین در هنگام شارژ یا انجام کارهای سنگین هم مقداری داغ شدن گوشی طبیعی است. اما اگر دیدید که گوشی شما در حالت عادی مقدار خیلی زیادی گرما از خودش تولید میکند، احتمالاً باتری گوشی خراب شده است.
متورم شدن باتری گوشی
اگر دیدید که گوشی شما از ناحیه باتری متورم شده، باید سریعاً برای تعویض باتری اقدام کنید. استفاده از یک گوشی با باتری متورم، بسیار خطرناک است و حتی میتواند باعث آتشسوزی یا انفجار گوشی شود. علاوه بر این، باتری متورم به سایر قسمتهای گوشی از جمله LCD فشار وارد میکند. بنابراین اگر به موقع برای تعویض باتری متورم گوشی اقدام نکنید، خسارتهای بیشتری هم به گوشی شما وارد خواهد شد. مشاهده هر یک از این نشانهها، یعنی این که باتری گوشی شما معیوب یا خراب شده و باید برای تعمیر یا تعویض باتری موبایل به یک تعمیرکار ماهر مراجعه کنید.
آیا باتری گوشی قابل تعمیر است؟
توصیه میکنیم که در هنگام خرابی باتری، آن را با یک باتری نو تعویض کنید. اما در مواقعی هم میتوان باتری را با چند ترفند، تعمیر کرد. البته باید برای تعمیر باتری موبایل، حتماً به یک تعمیرکار ماهر مراجعه کنید. با استفاده از روشهای زیر، میتوان باتری گوشی را تعمیر کرد.
تمیز کردن باتری و اتصالات آن
پس از چند سال استفاده از گوشی، ممکن است سطح باتری و اتصالاتی که باتری را به گوشی متصل میکند دچار اکسیداسیون شود. اکسیداسیون سطح باتری لیتیوم یونی و اتصالات مربوط به آن، بر روی عملکرد باتری تأثیر منفی میگذارد. تعمیرکار گوشی میتواند با باز کردن گوشی و تمیز کردن باتری و اتصالات آن، باتری را احیا کند تا مشکلاتی مانند زود خالی شدن شارژ حل شود.
شوک دادن به باتری
این روش هم برای تعمیر باتری گوشی بسیار رایج است. شوک دادن به باتریهای قدیمی میتواند عمری دوباره به آنها ببخشد. شوک دادن به باتری گوشی از راههای مختلفی انجام میشود:
- شارژ کامل باتری و تخیلیه کامل آن: برای این کار باید اجازه دهید تا ابتدا شارژ باتری گوشی به طور کامل خالی شود. سپس گوشی را حداقل برای ۴۸ ساعت به شارژر متصل کنید. این کار میتواند به باتری شوک دهد و مشکل زود خالی شدن شارژ را حل کند.
- شوک برقی: از شوک برقی هم برای شوک دادن به باتری گوشی استفاده میشود. البته انجام این روش خطرناک است و باید به صورت کنترلشده و توسط یک تعمیرکار ماهر انجام شود.
- شوک دادن به باتری با استفاده از یک باتری دیگر: این کار مانند باتری به باتری کردن در خودرو است. شما میتوانید با استفاده از یک باتری با ولتاژ ۹ ولت، به باتری گوشی خود شوک دهید و آن را احیا کنید.
البته توصیه میکنیم شوک دادن به باتری را در منزل انجام ندهید و برای تعمیر باتری گوشی خود با کارشناسان آکاموند تماس بگیرید.
لحیم کاری
گاهی پیش میآید که باتری گوشی سالم است اما اتصالاتی که باتری را به گوشی متصل کرده، دچار خرابی شده است. در این حالت میتوان با لحیمکاری، اتصالات مربوطه را ترمیم کرد و باعث بهبود عملکرد باتری شد. باید بدانید که لحیمکاری اتصالات باتری، یک کار تخصصی است و باید آن را به تعمیرکاران ماهر و آموزشدیده بسپارید.
چه زمان به تعویض باتری گوشی نیاز پیدا میکنیم؟
اگر با هیچ روشی نتوان باتری گوشی را تعمیر کرد، تعویض باتری تنها گزینهای است که پیش روی شما قرار دارد. تعویض باتری بعضی از گوشیها مانند آیفون، کار حساسی است و شما باید تعویض باتری آیفون را به کسانی بسپارید که دورههای مخصوص تعمیر گوشی آیفون را گذرانده باشند. همچنین باید دقت کنید که تعمیرکار، باتری گوشی شما را با یک نمونه اصلی جایگزین کند.
نکاتی که باید قبل از تعویض باتری موبایل در نظر بگیریم
اگر باتری گوشی شما دچار مشکل شده و به فکر تعمیر یا تعویض آن افتادهاید حتماً قبل از انجام این کار، نکات زیر را در نظر بگیرید.
اطمینان از این که مشکل شارژدهی مربوط به خرابی باتری است
حتماً مواردی مانند ویروسی بودن گوشی، خراب بودن شارژر، فعالیت برنامههای مختلف در پسزمینه، نور صفحه نمایش و… را بررسی کنید تا مطمئن شوید مشکل شارژدهی مربوط به خرابی باتری گوشی است. اگر مشکل از جای دیگری باشد، میتوان با روشهای نرمافزاری و بدون صرف هزینه اضافی مشکل شارژدهی گوشی را حل کرد.
سپردن گوشی به یک تعمیرکار ماهر
حتماً گوشی خود را به یک تعمیرکار ماهر و دورهدیده بسپارید. تعمیرکار ناشی و مبتدی، نه تنها مشکل شما را حل نمیکند بلکه مشکلات و هزینههای دیگری را بر روی دوش شما میاندازد.
استفاده از قطعات اصلی و باکیفیت
حتماً گوشی خود را به جایی بسپارید که از قطعات اصلی و باکیفیت استفاده کند. متأسفانه قطعات تقلبی زیادی در بازار موجود است که تشخیص تقبلی بودن و اصلی بودن آنها برای شما ممکن نیست. تنها راه چاره این است که تعویض باتری موبایل خود را به تعمیرکاران حرفهای و معتبر که مجوزها و آموزشهای لازم برای تعمیر موبایل را در اختیار دارند، مراجعه کنید.
نکاتی که باید پس از تعویض باتری گوشی برای افزایش طول عمر آن در نظر بگیرید
پس از تعویض باتری گوشی، باید نکات زیر را رعایت کنید تا باتری گوشی شما به این زودیها و مجدداً خراب نشود.
رعایت قانون ۲۰-۸۰
هیچگاه اجازه ندهید که شارژ باتری گوشی شما به طور کامل خالی شود. همچنین نباید گوشی را برای مدتهای طولانی به شارژر متصل نگه دارید. بهتر است هنگامی که شارژ گوشی به ۲۰ درصد میرسد آن را به شارژر متصل کنید. همچنین آن را هنگام رسیدن درصد شارژ به ۸۰ یا ۹۰، از شارژر جدا کنید.
در هنگام اتصال گوشی به شارژر از آن استفاده نکنید
هنگامی که گوشی شما به شارژر متصل است و از آن استفاده میکنید، فرآیند شارژ کند شده و به مرور زمان، ظرفیت باتری هم کمتر میشود. بنابراین توصیه میشود در هنگام اتصال گوشی به شارژر از کار کردن با آن پرهیز کنید یا حداقل کارهای سنگینی مانند بازی کردن یا مشاهده ویدیو به صورت آنلاین را انجام ندهید.
استفاده از شارژرهای اصلی
حتماً از شارژری که کارخانه سازنده برای گوشی شما در نظر گرفته است استفاده کنید. استفاده از شارژرهای تقلبی، باعث به وجود آمدن مشکلاتی مانند داغ کردن گوشی، زود خالی شدن شارژ گوشی و کند شدن فرآیند شارژ میشود. حتی اگر شارژر اصلی گوشی شما خراب شده با صرف مقدار بیشتری هزینه، یک شارژر اصلی را تهیه کنید.
بستن برنامههای پسزمینه
سعی کنید از فعالیت تمامی برنامهها و سرویسهای غیرضروری موجود در پسزمینه جلوگیری کنید. اتصالاتی مانند بلوتوث، وایفای و اینترنت موبایل را در صورتی که به آنها نیازی ندارید خاموش کنید. همچنین دسترسیهای غیرضروری برنامهها را نیز از آنها سلب کنید. سرویسهایی مانند موقعیت مکانی را تنها در هنگامی که به آن نیاز دارید روشن کنید.
استفاده از برنامههای امن و معتبر
حتماً برنامههای خود را از منابع رسمی مانند گوگلپلی و اپ استور دانلود و نصب کنید. با انجام این کار، امکان آلوده شدن گوشی شما به ویروس و بدافزارهای که مصرف باتری را زیاد میکنند، کاهش پیدا میکند.
همین الان درخواست خود برای تعویض باتری گوشی را ثبت کنید
شما میتوانید همین الان درخواست تعویض باتری موبایل و هرگونه تعمیرات موبایل را که نیاز دارید در آکاموند ثبت کنید. آکاموند، تعویض اصولی باتری و استفاده از قطعات اصلی را به شما تضمین میدهد. با ثبت سفارش تعمیر گوشی در آکاموند، کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس میگیرند تا از هزینه تعویض باتری گوشی خود مطلع شوید.
سوالات متداول
چه نکاتی را باید قبل از تعویض باتری موبایل در نظر بگیریم؟
بررسی این که مشکل شارژدهی واقعاً مربوط به خرابی باتری باشد، سپردن گوشی به یک تعمیرکار ماهر، اطمینان از این که باتری گوشی شما با یک نمونه اصلی و باکیفیت جایگیزین میشود.