رفع مشکلات نرم‌افزاری گوشی با چند راهکار ساده

رفع مشکلات نرم‌افزاری گوشی

امروزه همه ما برای اکثر کارهایمان از تلفن همراه استفاده می‌کنیم. گاهی اوقات این موبایل‌ها دچار مشکلاتی می‌شوند و باید توسط یک فرد متخصص تعمیر شوند. بسیاری از ما با گوشی‌هایمان مشکلات نرم‌افزاری زیادی داریم که در بسیاری از موارد قابل‌حل هستند و در بسیاری از موارد دیگر باید حتما توسط یک تعمیرکار گوشی برطرف شوند. ما تصمیم گرفتیم در این مقاله این مشکلات و راه‌حل آن‌ها را با شما در میان بگذاریم. اگر شما هم از این مشکلات دارید، تا پایان این مقاله با ما همراه باشید تا راهکارهای رفع این مشکلات را بدانید.

تعمیرات تخصصی موبایل

علائم مشکلات نرم ‌افزاری گوشی موبایل

قبل از اینکه با مشکل نرم افزاری مواجه شوید، گوشی شما باید علائم و نشانه‌هایی را به شما داده باشد. چنین نشانه‌هایی عبارتند از؛ راه اندازی مجدد تصادفی، تخلیه غیرعادی باتری، کند اجرا شدن برنامه‌ها، هنگ کردن گوشی و غیره. می‌توانید 99 درصد از باگ‌ها یا خرابی‌های برنامه اندروید را با حذف نصب برنامه مقصر یا پاک کردن حافظه پنهان برنامه برطرف کنید. توصیه می‌شود گوشی خودتان را به آخرین نسخه موجود ارتقا دهید.اشکالات اساسی نرم‌افزار (حدودا 45٪ از مشکلات نرم افزاری رایج) را می‌توان با راه اندازی مجدد تلفن خود حل کرد.

30 درصد دیگر از مشکلات نرم افزاری را می‌توان با انجام بازنشانی کارخانه‌ای گوشی انجام داد.10 درصد از مشکلات نرم افزاری پیشرفته تنها زمانی برطرف می‌شوند که گوشی خود را از منوی بوت/بازیابی هارد ریست انجام دهید. متأسفانه، در 5٪ مواردی که نمی‌توانید مشکل نرم‌افزار خود را حل کنید، ممکن است لازم باشد برای تعویض گارانتی تماس بگیرید یا گوشی دیگری بخرید.علاوه بر این، 95 درصد از مشکلات نرم افزاری در گوشی‌ها به دلیل استفاده نادرست کاربران از گوشی رخ می‌دهد.

مشکلات نرم افزاری گوشی‌ها و روش‌هایی برای رفع این مشکلات

این مشکلات متعدد هستند و خوشبختانه در بسیاری از موارد با یکی دو روش قابل‌حل هستند و در خیلی از موارد هم کار شما نیست و باید حتما این کار را به یک فرد متخصص در این زمینه بسپارید.

مشکلات نرم افزاری گوشی‌ها و روش‌هایی برای رفع این مشکلات

1. خاموش شدن ناگهانی تلفن

این وحشتناک‌ترین اتفاقی است که ممکن است برای گوشی شما بیفتد. قبل از ادامه، لطفاً مطمئن شوید که باتری شما خالی یا آسیب دیده یا کلید/دکمه پاور معیوب نیست. اگر تلفن شما بدون هیچ دلیل شناخته شده‌ای خاموش می‌شود، اقدامات زیر را انجام دهید. برای گوشی‌های نسل قدیمی‌تر مانند نوکیا جاوا، سیمبین، تکنو جاوا و غیره، لطفا قبل از اینکه هر اقدامی انجام دهید، به مرکز تعمیر گوشی مراجعه کنید.

برای همه آیفون‌ها، اگر آیفون وارد حلقه بوت شد یا گیر کرد، با فشار دادن همزمان دکمه هوم و پاور، یک ریست نرم روی آیفون را امتحان کنید. آیفون باید بالا بیاید. اگر این کار انجام نشد، سیستم عامل آیفون خود را از طریق iTunes در رایانه شخصی یا مک بازیابی کنید. با این حال، در آیفون، هر مشکل دیگری که به غیر از روشن نشدن تلفن یا گیرکردن گوشی در لوگوی اپل متوجه می‌شوید، می‌تواند با راه‌اندازی مجدد یا حذف برنامه باگی این مشکل را حل کنید و یا در صورت نیاز برای تعمیر گوشی آیفون خود اقدام کنید.

2. تخلیه سریع باتری

این یکی دیگر از مشکلات نرم افزاری گوشی است که در مدل گوشی‌های هوشمند قدیمی بیشتر دیده می‌شود. جدا از این که باتری با گذشت زمان کیفیت خود را از دست می‌دهد، نرم افزارهای در حال اجرا در دستگاه نیز تا حد زیادی مسئول عمر ضعیف باتری هستند. این مشکل در گوشی‌های اندرویدی رایج است؛ به این دلیل است که اکثر برنامه‌های اندرویدی به خوبی برای دستگاه بهینه نشده‌اند.

این یکی دیگر از مشکلات نرم افزاری تلفن همراه است که در مدل گوشی‌های هوشمند قدیمی بیشتر دیده می‌شود. جدا از این که باتری با گذشت زمان کیفیت خود را از دست می‌دهد، نرم افزارهای در حال اجرا در دستگاه نیز تا حد زیادی مسئول عمر ضعیف باتری هستند و شما را مجبور به تعویض باتری موبایل می‌کنند. این مشکل در گوشی‌های اندرویدی رایج است؛ به این دلیل است که اکثر برنامه‌های اندرویدی به خوبی برای دستگاه بهینه نشده‌اند.

مشکلات نرم افزاری گوشی - تخلیه سریع باتری

دستگاه‌های اندرویدی بسیار زیادی وجود دارد و سازندگان برنامه نمی‌توانند نرم‌افزار خود را برای هر دستگاهی بهینه کنند. بنابراین مواقعی وجود دارد که “اشکالات” در برنامه‌ها باقی می‌مانند و باعث می‌شوند باتری به سرعت تخلیه شود. این مشکل بیشتر در دستگاه‌های اندرویدی است تا iOS. بسیاری از کاربران مشکلاتی را در مورد عمر باتری دستگاه‌های خود گزارش کرده‌اند. یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای رفع مشکل نرم افزاری گوشی اندروید در این زمینه تغییر مکان‌ها و تنظیمات روشنایی است. برای این کار مراحل زیر را دنبال کنید:

  • وارد منوی تنظیمات شوید.
  • روی Location کلیک کنید و حالت ذخیره باتری را انتخاب کنید.
  • در مورد روشنایی، باید از استفاده از روشنایی خودکار اجتناب کنید و به جای آن صفحه نمایش خود را تا نیمه پایین یا تا حد قابل قبولی برای چشمان خود کاهش دهید.
  • علاوه بر این، می‌توانید برنامه‌های در حال اجرا در پس زمینه را خاموش کنید. همچنین، باید برای نیازهای اینترنت خود به جای داده تلفن همراه خود از Wi-Fi استفاده کنید.

مطلب پیشنهادی: روش‌های اصولی برای شارژ گوشی

3. مشکل هنگ گردن گوشی

یکی از دلایل اصلی کندی پاسخگویی در گوشی‌ها حافظه است. حتی ممکن است یک کارت MicroSD خراب یا حافظه داخلی شما پر شده باشد. سعی کنید برنامه‌ها و عکس‌های استفاده نشده را حذف کنید یا آن‌ها را به microSD منتقل کنید. علاوه بر این، باید برنامه‌های باز را که دیگر استفاده نمی‌کنید، ببندید، کش برنامه را حذف کنید و استفاده از تصاویر پس زمینه زنده را محدود کنید.

4. خطای همگام سازی یا همگام‌سازی تلفن‌ها

یکی از مشکلات نرم افزاری گوشی‌ها، همگام سازی تلفن‌هاست. مراحل متعددی وجود دارد که می‌توانید برای رفع مشکلات مربوط به همگام‌سازی انجام دهید. ابتدا مطمئن شوید که به اینترنت متصل هستید و سرویسی که می‌خواهید با آن همگام‌سازی کنید، مانند Google، ایمیل‌ها یا Dropbox، خاموش نیست. دوباره بررسی کنید که رمز عبور شما صحیح باشد و دوباره همگام‌سازی کنید.

رفع مشکلات نرم‌افزاری گوشی- خطای همگام سازی یا همگام‌سازی تلفن‌ها

5. داغ‌شدن بیش از حد گوشی‌های اندرویدی

اکثر گوشی‌های اندرویدی این مشکل داغ شدن بیش از حد را دارند. در چنین مواقعی  سعی کنید در حین شارژ کردن گوشی خود از آن استفاده نکنید و برای مدت‌طولانی از برنامه‌های مکش CPU بالا مانند Pokemon Go یا Facebook استفاده نکنید. اگر احساس کردید که تلفن شما بیش از اندازه داغ شده است، سعی کنید حداقل چندساعتی با گوشی کار نکنید. اگر این مشکل ادامه داشت، پیشنهادمان به شما این است که حتما گوشی‌تان را به یک مرکز تعمیر موبایل ببرید.

این مقاله را بخوانید: داغ شدن بیش از حد گوشی

6. عدم دانلود برنامه‌ها در اندروید از طریق پیش‌فرض دانلود Mgr

 ممکن است دو دلیل برای دانلود نشدن برنامه‌های شما وجود داشته باشد. ابتدا سعی کنید حافظه پنهان فروشگاه Google Play را پاک کنید. اگر کار نکرد، سابقه Google Play را پاک کنید. مشکل احتمالا حافظه پر شده و پنهان است. تنها کاری که باید انجام دهید این است که آن را پاک کنید. فروشگاه Google Play را باز کنید و روی سه خط در سمت چپ بالای صفحه ضربه بزنید تا منوی برنامه باز شود. تنظیمات را انتخاب کنید و روی پاک کردن سابقه جستجوی محلی ضربه بزنید.

مشکلات نرم افزاری گوشی- عدم دانلود برنامه‌ها در اندروید

7. عملکرد آهسته گوشی

این بدترین مشکل نرم افزاری گوشی است و معمولا به دو دلیل اتفاق می افتد. اولا به دلیل انباشته شدن بیش از حد داده های برنامه و ثانیا به دلیل کمبود فضای ذخیره سازی. با گذشت زمان، داده های برنامه افزایش می‌یابد و برنامه سنگین‌تر می‌شود. در چنین مواقعی، سرعت گوشی کم می‌شود و  به همین ترتیب، وقتی فضای ذخیره‌سازی پر می‌شود، پردازش برنامه‌ها برای پردازنده دشوار می‌شود و سرعت دستگاه کاهش می‌یابد. بدتر از آن، با هر به‌روزرسانی، برنامه‌هایی مانند فیس‌بوک و تیک‌توک می‌توانند حجیم‌تر شوند و باعث کاهش سرعت گوشی شوند.

8. مشکلات مربوط به سیستم عامل

این شدیدترین مشکل در لیست مشکلات نرم‌افزار موبایل است. مشکلات سفت‌افزاری می‌تواند منجر به تجربه بسیار آزاردهنده گوشی‌های هوشمند شود. داشتن یک سیستم عامل باگ می‌تواند  خرابی نرم‌افزار را افزایش دهد و حتی بر شارژ و عمر باتری دستگاه تأثیر بگذارد. اگر به موقع رفع نشود، می‌تواند آسیب جبران‌ناپذیری به بار آورد. مسائل مربوط به سیستم عامل هم تهدیدی قابل توجه برای سیستم امنیتی مبتنی بر نرم‌افزار تلفن‌های همراه هستند.

مشکلات نرم افزاری گوشی- مشکلات مربوط به سیستم عامل

9. مشکل شارژ نشدن گوشی

بسیاری از گوشی‌های هوشمند ممکن است مشکل شارژ نشدن گوشی را داشته باشند. برای رفع این مشکل می‌توانید موارد زیر را بررسی کنید:

  • بررسی کنید که پریزی که شارژر را به آن متصل کرده‌اید، برق دارد یا خیر؟
  • از سالم بودن آداپتور و کابل آن مطمئن شوید.
  • در برخی از موارد به دلیل هنگ بودن گوشی با نگهداشتن دکمه‌های افزایش صدا و پاور، گوشی را ریستارت کنید.
  • سعی کنید وقتی گوشی خاموش است آن را به شارژ وصل کنید.
  • سیستم عامل گوشی خودتان را همیشه به روز رسانی کنید.

چگونه از می‌توانیم از تمام مشکلات نرم افزاری گوشی جلوگیری کنیم؟

اگر نمی‌خواهید گوشی شما با مشکل نرم افزاری مواجه شود، باید به عادت‌های زیر پایبند باشید.

چگونه از می‌توانیم از تمام مشکلات نرم افزاری گوشی جلوگیری کنیم؟

  • سعی کنید همیشه گوشی خودتان را به روز رسانی کنید.
  • وقتی گوشی در حال شارژ شدن است، با آن کار نکنید.
  • هر برنامه‌ای را که هنگ می‌کند را از گوشی خودتان حذف کنید.
  • از یک فروشنده معتبر گوشی بخرید که به شما گارانتی می‌دهد.
  • از شارژر جعلی آیفون استفاده نکنید.
  • از شارژرها و لوازم جانبی تقلبی استفاده نکنید.
  • به یاد داشته باشید که 95 درصد مشکلات نرم‌افزاری به دلیل استفاده نادرست کاربران از گوشی است.
  • در برخی از موارد این مدل مشکلات تلفن همراه ممکن است مربوط به سازنده گوشی باشد.
  • بسیاری از مشکلات نرم افزاری گوشی را می‌توان با ریسیت فکتوری حل کرد.

سخن پایانی

خوشبختانه بسیاری از مشکلات گوشی‌ در خانه و در عرض چند دقیقه قابل حل هستند؛ اما بااین‌حال، در بسیاری از موارد هم باید گوشی خودتان را به یک تعمیرگاه موبایل بدهید تا بتوانید در چند ساعت مشکلات نرم افزاری گوشی را برای شما حل کند. تیم متخصص آکاموند می‌تواند با مجهز بودن به بهترین ابزارها و داشتن افراد متخصص می‌تواند تعمیرات نرم افزاری گوشی شما را برطرف کند.

فقط کافیست گوشی خودتان را به ما تحویل دهید تا ما عرض چند ساعت آن را تعمیر کنیم و به بهترین شکل به شما تحویل دهیم. آکاموند علاوه بر گوشی‌های هوشمند، تمامی لوازم‌ جانبی‌های گوشی و انواع گجت‌های هوشمند خود را نیز همراه با یک گارانتی معتبر عرضه می‌کند. تیم تخصصی آکاموند با داشتن کارشناسان فنی متخصص در این امر آماده ارائه مشاوره‌های رایگان و پاسخ به تمامی سوالات شما در مورد تعمیر و گارانتی می‌باشد.

سوالات متداول

می‌توانید گوشی خودتان را به تنظیمات کارخانه بازسازی کنید، یک سری تنظیمات روی گوشی خودتان انجام دهید که در این مقاله توضیح دادیم و برای بالابردن عمر باتری حتما از شارژ اصلی و باکیفیت استفاده کنید.

همیشه گوشی خودتان را به روزرسانی کنید، از شارژر و لوازم جانبی تقلبی استفاده نکنید، می‌توانید گوشی‌تان را ریسیت فکتوری کنید یا حتی وقتی گوشی در حال شارژ است با آن کار نکنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *