مشکلات هدفون و هندزفری و راه‌حل‌هایی برای برطرف کردن مشکل

رایج‌ ترین مشکلات هدذفون و هندزفری

امروزه هدفون و هنذفری یکی از رایج‌ترین وسائلی هستند که ما برای کاربردهای مختلفی از آن‌ها استفاده می‌کنیم، چه تماشای فیلم یا حتی گوش دادن به موسیقی. در بسیاری از موارد این وسائل الکترونیکی دچار مشکل می‌شوند و نیاز به تعمیر یا حتی تعویض دارند. شاید در خیلی از مواقع خودتان بتوانید مشکلات هدفون‌ها را برطرف کنید. ما در این مقاله نگاهی به این مشکلات و در نهایت راه‌حل‌هایی برای برطرف کردن آن‌ها خواهیم انداخت. با ما همراه باشید.

 اگر در نهایت موفق نشدید هدفون یا هندزفری‌تان را به حالت اولیه برگردانید، باید از افراد متخصص که در زمینه تعمیر گوشی و لوازم جانبی موبایل فعالیت دارند، کمک بگیرید. شرکت آکاموند با داشتن یک مرکز تخصصی تعمیرات و استفاده از قطعات اصل و همچنین تحت ضمانت‌نامه، می‌تواند در این زمینه کمک‌کننده و برطرف‌کننده مشکل هدفون شما باشد.

خدمات تعمیرات موبایل

رایج‌ترین مشکلات هدفون و هندزفری

در اینجا رایج‌ترین مشکلات هدفون آورده شده است:

  • هدفون صدا ندارد.
  • هدفون‌های بی‌سیم به منبع صوتی وصل نمی‌شوند.
  • کیفیت صدای هدفون پایین است.
  • هدفون‌هایی که مناسب نیستند.
  • فقط یک طرف هدفون کار می‌کند.
  • صدا خیلی ملایم/بلند است.
  • صدا همچنان قطع می‌شود.

رایج‌ترین مشکلات هدفون

1. هدفون صدا ندارد

یکی از بزرگترین مشکلاتی که می‌توانید با هدفون‌های خود داشته باشید این است که آنها اصلاً کار نمی‌کنند. خوشبختانه، این مشکل همیشه به این معنی نیست که هدفون شما کار نمی‌کند. در اینجا چند دلیل غیر مرتبط با آسیب وجود دارد که ممکن است صدایی دریافت نکنید:

  • هدفون بی‌سیم خود را به منبع صوتی خود وصل نکرده‌اید.
  • باتری هدفون بی‌سیم شما تمام شده است.
  • هدفون‌های سیمی شما از جک جدا شده‌اند.
  • صدای منبع صوتی شما قطع شده است.
  • صدای هدفون شما قطع شده است.

اگر هیچ یک از این موارد نیستند، ممکن است هدفون شما معیوب باشد. به عنوان مثال، ممکن است یک سیم شل یا مشکل در دوشاخه (که پین نیز نامیده می‌شود) وجود داشته باشد. علاوه بر این، ممکن است مشکلی در جک هدفون در منبع صوتی شما وجود داشته باشد.ریختن مقدار زیادی مایعات  روی هدفون نیز می‌تواند باعث ایجاد این مشکل شود.

نحوه تعمیر هدفون بدون صدا

اگر خوش شانس باشید، کمبود صدا ناشی از یکی از دلایل غیر مرتبط با آسیب ذکر شده در بالا است. اگر اینطور است، وصل کردن مجدد هدفون، وصل مجدد بی‌سیم، شارژ باتری یا افزایش صدا باید مشکل را حل کند. همچنین می‌توانید پین هدفون و جک منبع صوتی خود را تمیز کنید. از پارچه تمیز و خشک برای دوشاخه و هوای کنسرو شده برای جک استفاده کنید. در موارد نادر، هدفون شما ممکن است با دستگاه شما سازگار نباشد. اگر مشکل سیم شل یا آسیب دیده باشد، ممکن است لازم باشد هدفون خود را تعویض کنید.

بیشتر بخوانید: چطور هندزفری خراب را درست کنیم

2. هدفون‌های بی‌سیم به منبع صوتی وصل نمی‌شوند

یکی از مشکلاتی که در مورد هدفون‌های بی‌سیم وجود دارد، این است که آنها به منبع صوتی وصل نمی‌شوند. باز هم، چند دلیل ساده وجود دارد که ممکن است این اتفاق بیفتد. اگرچه ممکن است برخی از آنها واضح به نظر برسند، اما همیشه بهتر است قبل از اینکه فرض کنید هدفون شما خراب شده، ابتدا آنها را بررسی کنید. با اطمینان از شارژ کامل هدفون خود شروع کنید. در صورت وجود، دوبار بررسی کنید تا مطمئن شوید دستگاه شما دارای بلوتوث است و با هدفون سازگار است. در نهایت، مطمئن شوید که هدفون شما روشن است و ویژگی بلوتوث دستگاهتان را فعال کرده‌اید.

چگونه هدفون‌های بی‌سیم خود را جفت کنیم؟

در اینجا روش‌هایی برای جفت کردن هدفون بی‌سیم وجود دارد:

  1. هنگام تلاش برای اتصال، دستگاه و هدفون‌های هدفون را در فاصله 3 فوت (0.91 متر) از یکدیگر قرار دهید.
  2. از هر وسیله دیگری که می‌تواند باعث تداخل در جفت شدن شود، فاصله بگیرید.
  3. در نهایت، مطمئن شوید که در حال تلاش برای جفت کردن با تجهیزات صحیح هستید. (گاهی اوقات، تشخیص تفاوت با همه نام‌های پیش‌فرض دیوانه‌واری که دستگاه‌ها استفاده می‌کنند، سخت است.)
  4. اگر هیچ یک از این موارد کار نکرد، سعی کنید دستگاه و هدفون خود را خاموش و دوباره روشن کنید. اگر قبلاً این دو را متصل کرده‌اید، به تنظیمات بلوتوث خود بروید و قبل از خاموش کردن اتصال را فراموش کنید. گاهی اوقات این کافی است تا آنها را بازنشانی کنید و دوباره کار کنند.

مشکلات هدفون- عدم اتصال هدفون سیمی به گوشی موبایل

3. هدفون‌ها کیفیت صدای ضعیفی دارند

کیفیت صدای بد می‌تواند شامل هر چیزی باشد، از نویزهای ثابت و فازی زیاد تا صدای ریز و فلزی. اغلب، هدفون‌های ارزان قیمت – 15 دلار یا کمتر – فقط به این دلیل که خوب ساخته نشده‌اند، کیفیت صدای ضعیفی دارند. با این حال، اگر صدای ضعیفی از یک جفت هدفون مناسب دریافت می‌کنید، مشکل معمولا یکی از دو چیز است:

  • جک هدفون مشکل دارد.
  • از دستگاه دیگری تداخل الکترونیکی دریافت می‌کنید.

PC Mag فهرست گسترده‌ای از چیزهای دیگر برای بررسی اینکه آیا کیفیت صدای پایین‌تری را تجربه می‌کنید، دارد، از جمله نگاه کردن به فایل‌های منبع صوتی، تنظیم تنظیمات اکولایزر و غیرفعال کردن تماس‌ها در تلفن.

نحوه رفع کیفیت صدای ضعیف

اگر مشکلی در جک هدفون شما وجود دارد، سعی کنید آن را تمیز کنید. علاوه بر این، وقتی هدفون را به جک وصل می‌کنید، مطمئن شوید که از تناسب مطمئنی برخوردار هستید. اگر نه، سعی کنید یک آداپتور مانند آنچه در بالا ذکر شد خریداری کنید.

مطلب پیشنهادی: تعمیر اسپیکر گوشی شیائومی

4. هدفون‌هایی که مناسب نیستند

اگرچه این مشکل بر کیفیت صدا یا عملکرد خوب هدفون شما تأثیر نمی‌گذارد، هدفون‌هایی که جا نمی‌گیرند هنوز یک مشکل بزرگ هستند. گاهی هر وقت سرت را تکان می‌دهی بیرون می‌افتند. در موارد دیگر، آنقدر بزرگ هستند که احساس می‌کنند می‌خواهید نشانگرهای شارپی را در گوش‌هایتان بفشارید! خرید بهترین هدفون و باکیفیت‌ترین هدفون در صورتی که برای پوشیدن بیش از حد آسیب ببیند، برای شما مفید نخواهد بود.

5. فقط یک طرف هدفون کار می‌کند

اگر هدفون شما دارای کنترل‌های مجزای صدا برای هر طرف است، میزان صدا را نیز بررسی کنید. اگر تنظیمات نیست، احتمالاً جک هدفون، سیم شل یا آسیب داخلی هدفون مشکل دارد. با این حال، اگر از هدفون بی‌سیم استفاده می‌کنید، ممکن است بخواهید دوباره بررسی کنید که آیا از یک جفت هدفون منطبق استفاده می‌کنید یا خیر. اگر مجموعه‌ای منطبق از هدفون‌های بی‌سیم دارید و تنظیم تنظیمات صدا این مشکل را حل نمی‌کند، احتمالاً یک مشکل سخت افزاری است. سعی کنید دستگاه خود را مجددا راه اندازی کنید. گاهی اوقات این کار باعث حل شدن مشکل خواهد شد.

هدفون سیمی

اگر از هدفون سیمی استفاده می‌کنید، جک هدفون را بررسی کنید و پارچه خشک تمیز کنید، همانطور که در بالا ذکر شد.اگر چیزی را در جک مشاهده کردید (کثیفی، زباله و غیره)، یک خلال دندان بردارید و تا حد امکان به آرامی آن را بردارید. پس از انجام این کار، هدفون خود را دوباره امتحان کنید. اگر هنوز به درستی کار نمی‌کنند، آنها را به دستگاه دیگری وصل کنید تا آنها را بررسی کنید. اگر فقط یک طرف در هر دو دستگاه کار می‌کند، احتمالاً یک سیم آسیب دیده در داخل آنها وجود دارد، و شما یا باید کیت لحیم کاری را بیرون بکشید یا آنها را زباله کنید.

هدفون صدا ندارد

6. صدا خیلی ملایم/بلند است

یکی دیگر از شکایات رایج دیگری که اغلب از مردم می‌شنوم این است که صدای هدفون آن‌ها خیلی بلند یا خیلی ملایم است. این به ندرت ربطی به آسیب رسیدن به هدفون دارد. تقریباً همیشه مشکل صدا یا تنظیمات است. علاوه بر این، اگر صدا خیلی کم باشد، می‌تواند مشکلی در ضبط اصلی هر چیزی که به آن گوش می‌دهید یا مشکلی در برنامه‌ای که استفاده می‌کنید باشد.

هدفون خیلی بلند

ساده‌ترین راه برای اصلاح این مشکل تنظیم صدا در دستگاه منبع خود است. اگر هدفون شما یک کنترل صدا جداگانه دارد، آن را نیز تغییر دهید. گاهی اوقات، برنامه‌ها یا وب‌سایت‌ها (مانند یوتیوب یا نتفلیکس) یک کنترل صدا سوم روی ویدیویی که در حال تماشای آن هستید تعبیه شده است. اگر هنوز از صدا راضی نیستید، آن را بررسی کنید و آن را تنظیم کنید.

اکنون، در موارد نادر، تنظیمات مختلف صدا مشکلی ندارند. گاهی اوقات، چیزها توسط هنرمندان اصلی یا استودیو ضبط ضعیف ضبط می‌شد. اگر صدا خیلی بلند است، مشکل بزرگی نیست. به سادگی صدا را در حالی که هر چیزی در حال پخش است کم کنید، سپس پس از اتمام دوباره آن را زیاد کنید.

بیشتر بخوانید: خاموش شدن ناگهانی گوشی

7. صدا قطع می‌شود

مشکل نهایی ما مربوط به صدایی است که هنگام گوش دادن خاموش و روشن می‌شود. در برخی موارد، هدفون‌های بی‌سیم مدام خود را خاموش می‌کنند و شما را مجبور می‌کند دوباره آن را به صورت دستی روشن کنید.مواقع دیگر، صدا فقط در طول تجربه شنیداری شما پخش می‌شود.

گاهی اوقات، به طور منظم و بدون هیچ دلیل قابل تشخیصی اتفاق می‌افتد. در زمان‌های دیگر، فقط زمانی اتفاق می‌افتد که یک رویداد محرک وجود داشته باشد، مانند زمانی که سر خود را به پهلو می‌چرخانید یا هشداری را در تلفن خود دریافت می‌کنید. به اتفاقاتی که هنگام خاموش شدن صدا در حال رخ دادن است دقت کنید. در تعیین مشکل اساسی مهم خواهد بود.

چگونگی نگهداری از هدفون یا هندزفری

زمانی که هدفون شما با مشکل مواجه می‌شود ممکن است کارهایتان وقفه بیفتد و نتوانید موقع کار کردن موسیقی گوش کرده و تمرکز کنید. این مشکل مخصوصاً در مواقعی که نمی‌توانید مشکل هدفون را تشخیص دهید و قصد دارید آن را تعویض کنید ممکن است آزاردهنده‌تر هم باشد. با ‌این حال در این بخش چند نکته نهایی در مورد نحوه نگهداری از هدفون برای کارایی بیشتر  و عملکرد بهتر آن بررسی می‌کنیم. این نکات به شما کمک می‌کند که بتوانید از هدفون یا هندزفری خود به ‌بهترین شکل نگهداری کنید.

پیش از هر چیزی حواستان باشد اگر از هندزفری سیم‌دار استفاده می‌کنید، مراقب سیم هدفون یا هندزفری خود باشید؛ این سیم‌ها را نکشید یا گره نزنید؛ تمامی این کارها عمر هندزفری یا هدفون شما را کم می‌کنند. توجه به این نکات نیز می‌تواند به شما کمک کند مدت طولانی‌تری هندزفری خود را داشته باشید:

  • هدفون خود را زمانی که از آن استفاده نمی‌کنید، در جایگاهش قرار دهید. انجام این کار به محافظت از سیم هدفون سیمی کمک می‌کند و گرد و غبار و سایر زباله‌ها را از روی آن‌ها دور نگه‌ می‌دارد.
  • از انداختن هدفون یا هندزفری به ته کیف جلوگیری کنید؛ نگه‌داری صحیح از هدفون و محافظت از آن در مقابل ضربه خوردن بسیار مهم است.
  • باید هر چندوقت یک‌بار هدفون‌ها و دوشاخه هدفون‌های سیمی را با یک پارچه تمیز کنید.
  • هدفون‌های بی‌سیم‌تان را به‌طور منظم شارژ کنید.

سخن پایانی

در این مقاله از آکاموند در مورد مشکلات هدفون و انواع هندزفری صحبت کردیم. همان‌طور که گفته شد، بسیاری از این مشکلات را خودتان می‌توانید حل کنید. در بسیاری از موارد با شارژ نگه داشتن هندزفری بی‌سیم، تمیز کردن دائم آن و نگهداری درست می‌توانید از بسیاری از مشکلات جلوگیری کنید.

اگر در نهایت موفق نشدید هدفون یا هندزفری‌تان را با استفاده از موارد بالا به حالت اولیه برگردانید، باید از افراد متخصص در زمینه تعمیرات گوشی و لوازم جانبی مانند آکاموند کمک بگیرید. شرکت آکاموند با داشتن یک مرکز تخصصی تعمیرات و استفاده از قطعات اصل و تحت ضمانت‌نامه، می‌تواند در این زمینه کمک‌کننده و برطرف‌کننده مشکل هدفون شما باشد.

سوالات متداول

زمانی که از این وسایل استفاده نمی‌کنید؛ آن‌ها را در جایشان نگهداری کنید. سعی کنید این وسایل را مرتبا تمیز کنید. هدفون‌های بی‌سیم را همیشه شارژ کنید و هندزفری‌های سیمی را ته کیف‌تان نگذارید. در نهایت تلاش کنید که از این وسایل به‌شکل درست مراقبت کنید.

تعداد کمی از هندفری‌های سیمی یا بلوتوثی بسته به مشکلی که دارند، قابلیت تعمیر دارند؛ این در حالی است که بسیاری از این هندزفری‌ها در صورت خراب‌شدن قابلیت تعمیر ندارند و باید یکی دیگر تهیه کنید.

مهمترین دلیل این امر جفت‌نشدن هدفون‌ها به‌هم و نداشتن شارژ کافی هدفون است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *